Home > Nurseries > Holland > Dongen


Listings:


Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron

http://www.ronbergerstuinen.nl

Hoveniersbedrijf Ron Bergers Tuinen is een dynamisch en creatief bedrijf, dat sinds 2000 alle voorkomende tuinwerkzaamheden verricht. Ervaring is er echter als sinds 1985. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn actief op het gebied van: Tuinontwerp, inclusief beplantingplan Tuinaanleg, waaronder ook (sier) bestrating, vijvers, schuttingen, beplanting (veel planten uit eigen kwekerij), grondwerk, verlichting, beregening, etc. Tuinonderhoud, denk bijvoorbeeld aan bemesting, onkruid, snoeiwerkzaamheden (ook bomen), plantenziektenbestrijding, etc. Voor deze zaken en heel veel meer kunt u bij ons terecht. Ook voor het ontwerp, aanleg en/of onderhoud van interieurbeplanting bent u bij ons op het goede adres. Heeft u na het bekijken van deze site nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Review It Rate It Bookmark It

Ham Kwekerij Arjan van

Arjan van Ham. De kwekerij voor al uw kwaliteitsplanten en bloemen voor ieder seizoen, voor binnen en buiten en voor een scherpe prijs. Het herfstseizoen is weer aangebroken. De kassen staan momenteel vol met Potchrysanten, Viooltjes in alle kleuren, Bosviooltjes (de langbloeiende kleinbloemige viooltjes) en Cyclamen.

Review It Rate It Bookmark It

Velde Hoveniersbedrijf en Kwekerij De

http://www.develdehoveniers.nl

Wij zijn een klein hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud van particuliere klanten. Ons bedrijf is gevestigd in Dongen, en ons werkgebied is van Vught tot Ettenleur en alles wat daar tussen ligt.

Review It Rate It Bookmark It

 

Featured Garden Video


Free gardeing catalog gardening


Contact Us ::
60,000+ Gardening Products :: Travel Africa